Vásárolj online ajándékutalványt a babának és a mamának ajándékba!

Pihe-Tex kids online ajándékutalvány vásárlás

Vásárolj Pihe-Tex kids online ajándékutalványt, a babának és a mamának ajándékba!

 

(kattints a linkre)

 
Mi az a Pihe-Tex kids online ajándékutalvány?

A Pihe-Tex kids online ajándékutalvány egy előre feltöltött értékkártya, amely termék és szolgáltatás vásárláskor a Pihe-Tex kids webáruházában váltható be. Ön igény szerint tetszőleges névértékkel (min. 1.000 Ft) vásárolhatja meg a kiválasztott online ajándékutalványt, az ajándékozott pedig a  feltöltéstől számított 1 éven belül a névérték erejéig felhasználhatja azt.

Miért jó döntés az online ajándékkártya?

1.    Megadja a választás szabadságát.
2.    Ajándékozásra kiváló eszköz
3.    Szabadon választott összeggel tölthető fel.
4.    Nincs kezelési költség. A feltöltött összeg a teljes névérték erejéig levásárolható.

Mindannyiunk számára fontos, hogy olyan ajándékot adjunk szeretteinknek, melynek ők a legjobban örülnek. Ez nem könnyű feladat. Arra vágyunk, hogy ajándékunk célba találjon, és ne veszítse el személyes jellegét. Ebben segít a Pihe-Tex kids (online ajándékkártya) szolgáltatása.

Hogyan működik?


Pihe-Tex kids (online ajándékutalvány) otthonteremtés szolgáltatásába olyan minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínál a webáruházában, melyek lefedik az ajándékozás legfőbb területeit.

Az online ajándékutalvány szolgáltatás folyamata rendkívül egyszerű.

1.    Az ajándékozó webáruházunkban kiválasztja a számára tetsző ajándékutalvány, azt beteszi a kosárba, majd elküldi a megrendelést. A Pihe-Tex a beérkezés után telefonon egyezteti Önnel az adatokat, majd küld egy számlát, amit Ön átutal. A pénz megérkezése után az ajándékozott számára e-mailon elküldjük az utalványt.
2.    A megajándékozott az ajándékutalvány a www.pihetex.hu  webáruházban a feltöltéstől számított 1 éven belül felhasználhatja.

Online ajándékkártyát szeretne vásárolni?

Keresse vevőszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken, vagy válasszon 1.000 Ft-os, 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os címletű online ajándékkártyáinkból a webáruházban, az alábbi linkre kattintva.

E-mail: info@pihetex.hu
Tel.: +36 70/635-06-88

Webáruház készítés