Új jelszó kérése
Újdonság

Ágyneműinket mostantól kérheted levehető huzattal is! 

A levehető huzatos kategória tartalmazza:

a töltettel egybe varrt,2 részes fehér ágyneműt,

és az általad kiválasztott mintájú/méretű ágyneműhuzatot.

Csatlakozz hozzánk!
Köszönjük a bizalmat!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

 

Fogyasztó barát

Elérhetőség
Név:XeZo Kft.
Te.:+36706350688
Cím:8161 Ősi, Iskola u. 43.
15.000 Ft felett

Ingyenes szállítás feltételei

TOP termékek
A 2017-ben elért eredmény

Termékajánló
Hírlevél
Híreink
Szavazás
Látogató számláló
0
3
8
8
3
6
1
Köszönjük Nektek!

 

 

Pólyák


Védőnők, szülésznők és a csecsemőgondozási tanácsadók nagy része egyetért abban, hogy az újszülötteket életük első pár hetében jó, ha pólyába bugyoláljuk.

Régen az újszülötteket jól betekerték egy erre alkalmas lepedőbe, vászonba, vagy esetleg pokrócba, de a klasszikus pólya is nagy melegséget nyújtott.

Tapasztalatokkal igazolják, hogy a kellően „bebugyolált” gyermek olyan körülmények között lehet, amelyek ismerősek számára még a születése előttről, vagyis az anyaméhből.

Kutatások bizonyították azt is, hogy a pólyázás segít megnyugtatni a síró, nyűgös gyermeket, és hosszabb, zavartalanabb alvást biztosít neki.

A helyes pólyázással olyan melegséget adhatunk a kicsinek, amitől számára sokkal biztonságosabbnak tűnik a nagyvilág.

 

Előnyei:

A pólyázás hosszú évek óta nagyon hasznosnak bizonyul, és nem véletlen, hogy Európa-szerte egyre gyakoribb a kisbabák különböző módon történő bugyolálása.

A hazai védőnők többsége ajánlja a babapólyát, mert a síró csecsemők hamarabb megnyugszanak, a Moro-reflex következtében felriadó csecsemők hamarabb visszaalszanak, és jobban kezelhetőek az újszülöttek alvási zavarai is. 

Minden csecsemőgondozó hangsúlyozza, hogy az első hetek, hónapok kiemelt fontosságúak és a harmonikus fejlődést nagyban elősegíti az, ha az újszülött nyugodt, kiegyensúlyozott.

 


Sorrend:

12


12

Sorrend:

A kókusz pólya: Mik az előnyei?

A kókusz pólya: Mik az előnyei?A kisgyermekek, az újszülöttek még rá vannak utalva a szüleik féltő gondoskodására, arra, hogy óvják őket minden, a fejlődésükre káros külső hatástól. Ilyen féltő gondoskodásra szorul a kicsik gerince is. Nagyon pici korban ugyanis a kicsi babák gerince még nem elég erős ahhoz, hogy minden esetben megtartsák a testet, ezért kell tartani a fejüket és ezért nem tudnak még egy ideig maguktól ülni sem.

Annak érdekében, hogy a gerincük ne sérüljön és zavartalanul tudjon fejlődni is több dologgal is megtámogathatjuk, például kókusz pólyával. A kókusz pólya a hagyományos pólya elvén alapul, csak kicsit modernebb formában. Nevét onnan kapta, hogy a bélése kókuszrostokból készül.

A pólyába akkor kell beletenni a gyermeket, ha az éppen nem a kiságyban rugdalózik, hanem szoptatják, büfiztetik vagy valaki a karjába fogja. A kókusz természetes betét, amit könnyedén eltávolíthatunk, így a pólya maga is kimosható.

A kókusz pólya körülbelül 2 hónapos korig használható, ami természetes anyagokból készült, stabil védelmet biztosít a kicsi gerincének!

Tekintse át pólya kínálatunkat!

A kókusz pólya: Miért olyan remek a természetes anyag?

A kókusz pólya: Miért olyan remek a természetes anyag? A kezdő szülők sokszor nem tudják, hogyan tegyenek a gyermekeik egészségéért, biztonságáért, boldogságáért hatékonyan. Sokan tanácstalanok hogyan is kellene jól csinálni. Még szerencse, hogy elődeik tapasztalata segít az ilyen kétségekkel teli buktatókat is átvészelni.

Ilyen jól bevált módszer a kókusz pólya alkalmazása. Sokan olyan kiegészítőket, ruhaneműt, táplálék kiegészítőt keresnek gyermeküknek, ami természetes alapanyagokból készül. Ezek a termékek szavatolják, hogy nem ártalmasak a gyerekek egészségére, a fejlődésükért vannak.

A kókusz pólya is ilyen. Tekintse meg kínálatunkat és válasszon természetes alapanyagú pólyáink közül! A kókusz pólya pamutborítású, összehajtogatható pólya, amit vidám minták és kedves színek tesznek a gyerekek számára barátságossá. A pólya bélése kivehető, itt található a kókuszrost, ami tartást biztosít a pólyának. Egyszerűen kezelhető, könnyen mosható, sokig használható kiegészítő a kókusz pólya, ami óvja gyermeke egészségét!

Vásároljon kókusz pólyát kínálatunkból!


Webáruház készítés