Új jelszó kérése
A 2017-ben elért eredmény

Fogyasztó barát

Elérhetőség
Név:XeZo Kft.
Te.:+36706350688
Cím:8161 Ősi, Iskola u. 43.
Köszönjük Nektek!

 

 

15.000 Ft felett

Ingyenes szállítás feltételei

Köszönjük a bizalmat!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

 

Hírlevél
Híreink
Csatlakozz hozzánk!
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Látogató számláló
0
3
6
5
3
0
5

Szundikendők


Egy kisbaba érkezése mindig hatalmas örömmel tölti el az újdonsült szülőket és persze a család többi tagját is. A gyermek hazaérkezését követően, egyre gyakrabban merül fel az a kérdés, hogy mit is lehetne vinni a babának ajándékba.

Az egyik leggyakrabban ajándékozott dolognak a szundikendő számít, hiszen annak a kisbaba igen hamar hasznát is tudja venni.

De vajon mi is ez a kendő, és tulajdonképpen mire használj azt a kisbaba?

 

Az szundikendő nem más, mint a kicsiny álomszuszékok legjobb „barátja”.

 

A babák alvás közben ölelgetik, ráfekszenek, és játszanak az alvókendővel, amely egyfajta biztonságot, és kényelmet is kölcsönöz a gyermekek számára.

Az alvókendőt mindig úgy kell kiválasztani, hogy kellőképpen puha legyen, így a gyermek a lehető legkényelmesebben tud mellette, vagy éppen rajta pihenni.

Az alvókendő azonban nem csak kiváló „hálótárs” a legkisebbek számára, hanem egyfajta játék is. Amikor a baba már tud fogni, akkor az kendőt nézegeti, vagy éppen rágcsálja, így ébredés után, nem feltétlenül kezd el majd sírni a szülők után. A baba figyelmét leköti az alvókendő, így anyuka és apuka tovább pihenhet.

 

Az alvókendő emellett, a fogzó babák egyik legjobb „társa” is.

A gyakorlott anyukák jól tudják azt, hogy a fogzó baba mindig, mindent rág. Legyen szó bármiről, ami a gyermek keze ügyébe kerül, garantáltan a szájában köt majd ki. Nincs ez másként az alvókendővel sem. Az szundikendő kialakítása teljesen biztonságos, így akkor sem lesz baja a babának, ha azt folyamatosan rágcsálja. A puha anyag rágcsálása jóleső érzést kelt a babában, továbbá a nyálcsorgást is megakadályozza, így a gyermek ruhája nem lesz nedves.

 

A puha plüss a kicsorgó nyálat felszívja, így a baba komfortosabban tudja átvészelni a fogzással járó kellemetlen időszakot.

 

Vannak alvókendők, amelyek különleges, kisállatot ábrázoló formában készülnek el. Ezek később is a gyermek „jó barátjai” lehet, így nem ritka az sem, hogy a babakocsiban is azt fogja majd szorongatni a csemete. Ez nem véletlen, hiszen az alvókendő egyfajta biztonságérzetet, és nyugalmat kelt a gyermekben. 


1 termék
Hercegnőknek

Webáruház készítés